Esther

Op de grens tussen tekst en techniek

Eigenaresse van Simply Present en onze vaste letterkundige. Lange teksten, snelle hersenspinsels, en moet het nou een d of een t zijn? Dan hebben wij: Esther. Ook voor websites bouwen en ondersteuning bij opdrachtgevers is zij een vaste tafeldame. Oja,. We schakelen haar regelmatig in als technische-helpdesk. Daar zeg je wat: multi inzetbaar.

Eigenaar van Canned Rainbow en een vast duo met Astrid als het aankomt op grote conceptuele projecten. Mooie-dingen-maker is eigenlijk zijn tweede naam, maar dat klinkt wat gek.

Maurice is met enige regelmaat aangesloten bij grote projecten. Kom je koffie doen? Dan is de kans aanwezig dat je deze creative chaoot tegen het lichtknopje… eh lijf loopt.

Met haar diploma ondernemer en retailmanagement vers op zak is Ruth onze kersverse projectmanager. Deze creatieve en leergierige duizendpoot is graag bezig met kleur, materiaal en interieur. In haar vrije tijd gaat ze graag op reis. Dat betekent helaas wel dat ze haar poezen-kind: Woes de Poes alleen achter moet laten. Gelukkig komt ze altijd helemaal geïnspireerd weer terug.

Lammy onze top illustrator. Bijna haar welverdiende papiertje op zak. Ondersteunt zowel Simone als Astrid met haar creatieve vormgeving.

Als dtp'er / junior vormgever weet ze onze opdrachtgevers steeds weer te verrassen. Ook denkt ze graag mee in het creatieve proces. Lammy weet wat ze mooi vindt, maar durft ook kritisch te zijn. Illustratie opmaat? Aankloppen bij Lammy

Als 4e jaars van het Cibap, klopte Babs aan bij IMD- Design en loopt ze vanaf augustus haar afstudeerstage bij ons. Tekenen, fotograferen maar ook nieuwe technieken trekken haar aandacht. Babs is een ster in creëren, en kan zich dan ook verliezen in proberen. 

Simone is onze "holy grail" wat betreft drukwerk, vormgeving en alle technieken die er zijn binnen dit aspect. Zij weet werkelijk (bijna) alles. Met haar eigen bedrijf In My Dreams Design ontwerpt en maakt zij prachtige woon accessoires voor wholesale. Ontwerpen en  is zij samen met Astrid het creatieve brein achter veel van onze leuke concepten.

Leuk weetje: Astrid en Simone kennen elkaar al erg lang via een gedeelde werkgever waar Astrid als secretaresse werkte en Simone als vormgever op studio.

Meer weten? Neem eens een kijk op mijn Instagram of Etsy shop!

Na jarenlang bureau-ervaring als projectmanager besloot zij om het roer om te gooien en richtte zij in 2019 Milk&Sugar op. De vraag die zij regelmatig krijgt: Milk&Sugar? waar staat dat voor?

De uitleg is simpel: Koffie is toch het eerste contact moment en ik drink mijn koffie met, inderdaad melk en suiker. Onze diensten zijn een toevoeging, net als melk of suiker aan een organisatie; jij de organisatie, wij de creatieve toevoeging in de vorm van marketing en ondersteuning.

CONTACT
Hier moet je zijn
Koornbeursweg 75A 
8442 DJ HEERENVEEN
Ook handig
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram