Diensten

Hier zijn wij goed in

Milk 'n Sugar serveert jouw merk precies zoals het bij jou past; donker en pittig, of zoet met een wolkje melk.

Ons jonge, enthousiaste team van creatievelingen en doorpakkers zorgt voor een knallende eerste indruk, een blijvende band met je volgers of precies de juiste toon in jouw berichten. Voor elke branding uitdaging is er een passende oplossing, dus zeg het maar... milk 'n sugar?

Branding

Helemaal naar smaak

Startende ondernemer en op zoek naar jouw identiteit? Al door de wol geverfd en op zoek naar de juiste uitstraling voor je bedrijf? Milk 'n Sugar helpt je met drie passende pakketten op weg.

Social media management

Met een persoonlijke touch

Goede kans dat jouw publiek op een of meerdere social media kanalen te vinden is. Hoe bereik je ze op een manier die bij jou past? Milk 'n Sugar zorgt er voor dat je altijd goed voor de dag komt, waar je je ook presenteert.

Drukwerk en promotie

Om vast te houden!

Milk 'n Sugar is jouw marketing en promotieafdeling op afroep; precies wanneer jij het nodig hebt en binnen elk budget. Of je nu op zoek bent naar een flyer of een leuke giveaway, een uniek visitekaartje of leuke koffiemokjes voor op kantoor: wij zorgen dat je indruk maakt.

CONTACT
Hier moet je zijn
Koornbeursweg 75A 
8442 DJ HEERENVEEN
Ook handig
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram