Selecteer een pagina

Over Milk&Sugar

Milk&Sugar is in 2019 ontstaan vanuit een creatief hersenspinsel. Het samenbrengen van de juiste partijen om zo het juiste projectdoel te behalen is wat wij doen. Dit, door de gewenste hoeveelheid melk en suiker bij de koffie te doen. De wens van de klant brengen wij hierdoor in vervulling en met onze ervaring in het vakgebied leiden wij alles in de juiste banen.

Kopje koffie? Of toch liever thee?

 

Hi, Astrid hier!

Oktober 2019, een creatief idee vertaalde zich naar mijn eigen bedrijf. Een bedrijf dat zich niet wil focussen op één vakgebied maar wat zich multi-inzetbaar kan maken voor klanten. Iedereen heeft tenslotte behoefte aan wat anders. 

Zo ontstond het idee om Milk&Sugar op te richten. Een creatief communicatie bureau wat zich op verschillende fronten inzet. Marketing, waaronder social media en andere creatieve uitingen, sales en/of projectmanagement. 

Simone

Hi! Mijn naam is Simone, de creatieve puinhoop van Milk&Sugar. Ik ben actief als grafisch vormgever en ondersteun Milk&Sugar en Canned Rainbow als freelance vormgever. 

Daarnaast kun je mij kennen van mijn eigen onderneming; In My Dreams Design, een hobby die is uitgegroeid tot een bedrijf waar ik elke dag met plezier aan werk.

Meer weten? Neem eens een kijke op mijn Instagram of Etsy shop!

 

Danique

Tijdens mijn master ben ik begonnen bij Milk&Sugar, bijna een jaar later zit ik er nog steeds! Wat me zo aanspreekt is de diversiteit en het feit dat er elke dag wel een nieuwe vraag binnenkomt. Van een social media post tot een fotoshoot, tot een website inrichten. 

Naast mijn werk volleybal ik bij VC Sneek dames 1 en ben ik vrijwilliger bij Let’s Keep The Ball Flying